День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення возз'єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

З метою виховання нацiональної свiдомості учнiв, людської гiдності, глибокої поваги та любові до Батьківщини, формування рис громадянина української держави, поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, пробудження iнтересу до поглибленого вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу 22 січня 2019 року у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 згідно з планом було проведено ряд заходів: виготовлення листівок до Дня ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

9 січня 2019 року в Бобровицькому ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №1 відбулося засідання педагогічної ради за таким порядком денним:
1. Про стимулювання позитивного ставлення до навчання, створення умов для ефективної мотивації на уроках української літератури.
2. Про стан викладання фізичної культури.
3. Інноваційна діяльність навчального закладу в системі формування компетентної особистості.
Доповідала по першому питанню заступник директора школи з НВР –Костенко І. П. Вона ознайомила педагогів зі станом викладання літератури в закладі, зупинилася на особливостях сучасної  роботи з учнями, а також проаналізувала ті позакласні  та позаурочні заходи, які проводились учителями української  літератури протягом  звітного періоду.
Аналіз роботи вчителів фізичної культури зді ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

4 січня 2018 року в Бобровицькому районному будинку культури відбувся новорічний концерт для обдарованих дітей, який відвідали й 18 учнів нашого закладу. Це переможці районних олімпіад, конкурсу з української мови імені Петра Яцика та учасники конкурсу імені Павла Тичини. 
Діти мали змогу насолодитись веселим та цікавим концертом, під кінець якого отримали солодкі подарунки.
Крім того, учні 5-А класу нашого закладу брали безпосередню участь у новорічному святі, вони підготували казкову костюмовану  постановку з веселими іграми для глядачів (керівник драматичного гуртка, Лупина Світлана Миколаївна).
 

Переглядів: 178 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

2 січня 2018 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся психолого-педагогічний семінар на тему: «Робота з важковиховуваними учнями та з дітьми «групи ризику», метою якого було формування позитивного ставлення до дітей з проблемною поведінкою, сприяння розвитку умінь та навичок необхідних у вихованні дітей даної категорії.
Соціальний педагог, Мартова Наталія Вікторівна, познайомила вчителів з поняттям «група ризику», розповіла про категорії дітей та фактори, які дозволяють віднести учнів до даної групи, повідомила про їх психологічні особливості та надала рекомендації педагогам щодо роботи з важковиховуваними учнями.
У практичній частині семінару в ... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Шановні колеги, батьки, учні!

Щиро вітаємо вас з наступаючим 2019 Новим роком! Нехай ці традиційно світлі, добрі для нашого народу свята ваші родини зустрінуть у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері. Бажаємо вам міцного здоров’я і домашнього затишку, щоб новий рік приніс з собою благополуччя та процвітання.
Нехай робота приносить вам успіх та задоволення і примножує ваш достаток, а символ нового року - кабан, допоможе повірити в свої сили, додасть наснаги та оптимізму, і поведе вас до нових висот та досягнень!
Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою адміністрація закладу.

Переглядів: 150 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найкрасивіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі.
Новорічні свята у нашому закладі традиційно збирають учнів у чарівно прикрашеному актовому залі. 21 грудня на дітей 1-4 класів чекала чарівна вистава «Новорічні пригоди» у виконанні акторів Київського театру Гавриленко «Теремок», які підготували святкову феєричну програму з новорічним сюжетом, конкурсами,  піснями, хороводами та інтерактивними іграми. По закінченню свята Дід Мороз завітав до кожного класу й подарував солодкі подарунки учням. 
22 грудня новорічні ... Читати далі »

Переглядів: 190 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Насильство в сім’ї – це не та тема, яку можна обговорювати жартома. Це тема, яка несе страх, сором, відчай. В Україні за офіційними даними від нього потерпають сотні тисяч людей, але лише 10% постраждалих звертаються по допомогу. 
Наш заклад долучився до щорічної акції «16 днів проти насилля», яка стартувала 25 листопада 2018 року. Проведення акції мало за мету формування в учнів розуміння впливу гендерних стереотипів на поведінку людини; розвиток навичок шанобливого ставлення та ефективного спілкування між представниками протилежних статей; привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. ... Читати далі »

Переглядів: 158 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

7 грудня 2018 року відбулася зустріч учнів старших класів із представником Бобровицького районного сектору Державної міграційної служби України - Мартишевським Генадієм Валентиновичем. Метою його візиту було нагадати дітям, яким виповнилося 14 років про своєчасно оформлення ID-картки (паспорта). Цей документ є необхідним, адже його копію потрібно подавати в комплекті документів для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Цей же документ пред’являється учасником ЗНО для допуску до пункту тестування. Питання своєчасного отримання паспорта є актуальним і для тих учнів, які 2019 року планують вступати на молодшого спеціаліста чи молодшого бакалавра після 9-го класу.
Учні з цікавістю слухали, задавали питання. Усі присутні отримали для себе багато корисної інформації.

... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

6 грудня 2018 року на базі нашого закладу відбувся районний семінар учителів фізичної культури та захисту Вітчизни: «Сучасні підходи до організації патріотичної та фізкультурно-оздоровчої роботи, формування патріота країни, майбутнього захисника держави на уроках фізичної культури та захисту Вітчизни». 
Відкриті уроки дали Шевченко М.Г. на тему «Техніка виконання верхньої і нижньої передачі у волейбол» у 6-В класі; Максимова С.П. показала використання ігрового та змагального методів на уроці «Розминка в русі. Вправи з гімнастичною стінкою. Подолання смуги перешкод. Козацькі розваги» у 3-А класі; Безборода І.В. дала відкритий урок у 10 класі на тему «Вогнева підготовка, призначення та бойові властивості автоматів» та провела майстер-клас по підготовці до військо ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

6 грудня вся наша країна відзначає День Збройних Сил України. Особливого значення набуває ця дата зараз, коли найкращі сини українського народу зі зброєю в руках боронять нашу свободу і право на незалежність на східних рубежах держави.
Цього дня у закладі було проведено ряд тематичних заходів: виготовлено вітальні листівки (5-11 класи) та організовано їх виставку; випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП»; проведено конкурсну програму «На захист рідної землі» (5-В клас), тематичний урок «Захист Батьківщини – обов’язок кожного» (9-А клас), урок мужності «Наша армія – наша гордість» (8-Б клас), конкурсно-розважальну програму «Зростаємо мужніми» (5-А клас), бесіда «Я - син своєї Землі» (2-Б клас), метою яких є виховуват ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

На виконання листа МОН від 12.10.2018 № 1/9-624 “Про проведення ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика” у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 23 листопада 2018 року з метою забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді був проведений шкільний етап конкурсу, у якому брали участь учні 3, 4, 5, 6, 8 класів. Переможцями даного етапу стали Денисюк Анастасія, учениця 8-Б класу, та Космін Богдан, учень 5-В класу (учитель Градко Р.П.). Вони брали участь у районному етапі конкурсу з української мови імені П. Яцика, який відбувся 2 грудня 2018 року, переможцем якого став Космін Богдан.

Ми вітаємо Богдана з пе ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Щорічно громадськість планети 1 грудня відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його головна мета – привернути увагу до проблеми ВІЛ/СНІД, яка за своєю руйнівною силою не має собі рівних. У 1988 році  Організація Об’єднаних Націй офіційно оголосила 1 грудня Всесвітнім Днем  Боротьби зі СНІДом. У цей день людство виражає солідарність з людьми, яких торкнулась епідемія.

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у закладі були проведені заходи: відеолекторії «Зупинимо СНІД разом», «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас!», презентація «Відомі люди, які  померли від ВІЛ СНІДу», тренінг «Ми проти СНІДу!», « Здоров’я в наших руках», відеолекторій «Дітям про СНІД від лікаря Неболить». ... Читати далі »

Переглядів: 156 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

932-1933 рік. Найчорніший час в історії України. У світі не зафіксовано голоду, подібного тому, що випав тоді на долю однієї з найродючіших і найблагородніших країн. Кожну четверту суботу листопада українці вшановують пам’ять жертв Голодомору та політичних репресій.

Згідно з розробленим планом заходів, з метою ознайомлення учнів з трагічним минулим нашого народу, виховання у дітей бережного ставлення до історії своєї країни, вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932 - 1933 років, 24 листопада 2018 року в закладі було проведено ряд заходів: години спілкування «Голодомор в Україні – злочин проти нації» (9-Б клас), «Жнива скорботи» (5-В клас), «Прости нас ,пам’яте, прости» (10 клас); урок-реквієм «Голо ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)