12:55 PM
Психолого-педагогічний семінар

2 січня 2018 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся психолого-педагогічний семінар на тему: «Робота з важковиховуваними учнями та з дітьми «групи ризику», метою якого було формування позитивного ставлення до дітей з проблемною поведінкою, сприяння розвитку умінь та навичок необхідних у вихованні дітей даної категорії.
Соціальний педагог, Мартова Наталія Вікторівна, познайомила вчителів з поняттям «група ризику», розповіла про категорії дітей та фактори, які дозволяють віднести учнів до даної групи, повідомила про їх психологічні особливості та надала рекомендації педагогам щодо роботи з важковиховуваними учнями.
У практичній частині семінару вчителям була запропонована вправа «Ромашка», головним завданням якої було визначити значення учнів у житті вчителів, та вправа «Чарівна рука», де необхідно було подумати над своїми добрими та позитивними рисами. 
А на завершення вчителі переглянули притчу «Правила Вчителя-Майстра». Семінар пройшов активно та цікаво, педагоги отримали багато корисної інформації.

Переглядів: 180 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar