12:59 PM
Засідання педагогічної ради

9 січня 2019 року в Бобровицькому ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №1 відбулося засідання педагогічної ради за таким порядком денним:
1. Про стимулювання позитивного ставлення до навчання, створення умов для ефективної мотивації на уроках української літератури.
2. Про стан викладання фізичної культури.
3. Інноваційна діяльність навчального закладу в системі формування компетентної особистості.
Доповідала по першому питанню заступник директора школи з НВР –Костенко І. П. Вона ознайомила педагогів зі станом викладання літератури в закладі, зупинилася на особливостях сучасної  роботи з учнями, а також проаналізувала ті позакласні  та позаурочні заходи, які проводились учителями української  літератури протягом  звітного періоду.
Аналіз роботи вчителів фізичної культури здійснила заступник директора з виховної роботи Бакун Т.М.
Учителі української літератури та фізкультури поділились досвідом роботи, кожен називав ті методи й прийоми, які виявилися найбільш результативними та викликали в учнів найбільший інтерес у процесі навчання. Кожен виступ супроводжувався презентацією.
Засідання педради – подія досить звичайна, передбачена планом роботи, однак  відбулась активно, цікаво, творчо, креативно, в теплій атмосфері діяльнісного навчання і мала високий коефіцієнт корисної дії для роботи учителів, для пошуку нових інноваційних форм роботи кожного вчителя задля навчання, виховання сучасного покоління.

Переглядів: 185 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar