10:44 AM
Засідання атестаційної комісії

01 квітня відбулося засідання атестаційної комісії Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, де було розглянуто питання відповідності займаним посадам та присвоєння кваліфікаційних категорій 4 педагогічним працівникам.


Атестація проводилася  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, листа МОН №1/9-179 від 27 березня 2020 року «Щодо проведення атестації педагогічних працівників у 2020 році в умовах карантину». Передував заключному засіданню атестаційної комісії творчий звіт вчителів  на методичній раді закладу, де вони презентували свою роботу та досягнення за останні 5 років. Атестаційною комісією вивчалася навчальна, організаційна, методична, виховна  робота педагогічних працівників, також визначалася відповідність педагогічного працівника займаній посаді.


Під час атестації директор  навчального закладу Лисенко В.П. представила педагогічних працівників, що атестувалися. Основну увагу звернула на такі результати роботи: кількість призерів ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів, обмін досвідом роботи на сторінках періодичної преси, фахових видань; підготовлені методичні розробки, посібники; рівень навчальних досягнень учнів з базових дисциплін у порівнянні з минулим навчальним роком, результат участі у зовнішньому незалежному оцінюванні; участь у районних та обласних семінарах, методичних об’єднаннях.


Розгляд питань щодо відповідності (невідповідності) педагогічного працівника раніше присвоєній кваліфікаційній категорії відтерміновано до завершення карантину.

 

 

Переглядів: 206 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar