9:41 PM
Вітання до Дня знань

Дорогі педагоги, здобувачі освіти та батьки!

Щиро вітаємо Вас із Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти й людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаємо усім здобувачам освіти на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, що Ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Гарного настрою Вам на весь навчальний рік, блискучих успіхів і легких завдань, чудового дозвілля й цікавих пригод, бравих знань і особистих досягнень.

Шановні вчителі, нехай цей навчальний рік пройде, залишаючи за собою лише добрі спогади. Нехай здоров’я й нерви не підведуть. Бажаємо багато чудових ідей, щоб поповнити голови учнів новими знаннями, щоб зробити цей навчальний рік вельми успішним і плідним.

Дорогі батьки, неймовірних сил Вам, здоров’я, натхнення, оптимізму, ентузіазму, сміливості, наполегливості, рішучості та бадьорості. Нехай у душі завжди живе радість і гордість за Ваших дітей. Благополуччя в родинах і успіху в роботі!

Зі святом, дорогі друзі! Успішного та легкого навчального року!

Переглядів: 126 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar