1:56 PM
Відзначення Нового року

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають новорічних свят. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрій, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Не обминув радісний, святковий настрій і наш заклад. Усі учні з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскравим бал-маскарадом.

23 грудня здобувачі освіти 5-6 класів мали змогу насолодитися новорічною виставою «У гостях у казки», яку підготували учні 6-А класу (класний керівник Л. Бушура).

24 грудня драматичний колектив 9-В класу (керівник С. Лупина) підготували для 7-8 класів сценку «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Чудовою грою порадували всіх присутніх актори-аматори.

26 грудня на дітей 1-4 класів чекала чарівна вистава «Новорічні пригоди» у виконанні акторів Ніжинського театру, які підготували святкову феєричну програму з цікавим новорічним сюжетом. До того ж, учні 1-4 класів брали участь у концертній програмі «Новорічний вернісаж», де показали свої таланти.

Цього ж дня, здобувачі освіти 10 класу (класний керівник О. Шейко) продемонстрували для 9-11 класів чудову виставу «12 місяців на новий лад».

27 грудня до кожного класу завітали Дід Мороз та Снігуронька, які привітали дітей із Новим роком та вручили солодкі подарунки.

Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться надовго, відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

 

Переглядів: 164 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar