3:30 PM
Відзначення Дня Збройних Сил України

6 грудня в нашій державі відзначають День Збройних Сил України. Саме цього дня 29 років тому парламент ухвалив Закон України «Про Збройні сили України», які виконують почесну місію – захищають державний суверенітет, територіальну цілісність, конституційний лад України та мирний сон громадян.

З метою виховування в учнів патріотичних почуттів до рідної землі, поваги до військвослужбовців, захисників України, які уособлюють Збройні Сили України; пробудження національної самосвідомості; формування гармонійної особистості, яка усвідомлює свою належність до сучасної української держави протягом тижня в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 згідно з планом було проведено ряд тематичних заходів: годину спілкування «Є така професія – Батьківщину захищати» у 6-Б класі (Павліченко І.Ю.), конкурсно-розважальну програму «Я – син своєї землі» у 4-Б класі (Костенко Л.О.), майстер-клас по стройовій підготовці «На варті рідної землі» у 10-А та 10-Б класах (Безборода І.В.), урок мужності «Збройні сили – міць і гордість України» у 9-Б класі (Мазкова Н.В.), випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП» до Дня Збройних Сил України та організовано виставку вітальних листівок «Зі святом, захисники!».

День Збройних Сил України є символом справжньої мужності, героїзму й відваги. Усі вищезазначені заходи стали кроком до осмислення здобувачів освіти як важливо бути гідними синами рідної землі, продовжувати традиції своїх батьків та бути справжніми захисниками України.

Переглядів: 151 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar