7:19 PM
Відзначення Дня учителя

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти – одне з найяскравіших осінніх свят.

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям та людяністю.

Тож напередодні свята, 01 жовтня 2021 року, усі освітяни Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 були зібрані в актовому залі з дотриманням всіх карантинних вимог для святкового привітання «Спасибі вчителі, що Ви на світі є». Організаторами свята були майбутні випускники, здобувачі освіти 11-А класу на чолі з класним керівником Ніною Василівною Сірик та педагогом-організатором Мариною Миколаївною Прокопенко.

Учні нашого закладу висловили свою вдячність вчителям чудовими віршами та щирими словами, вражали публіку музичними й вокальними композиціями, незабутніми й смішними театральними мініатюрами та відеорепортажами, сучасними танцювальними номерами, цікавою презентацією, у якій були зібрані дитячі фото всіх учителів закладу.

До того ж, із вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор закладу Віта Петрівна Лисенко. Приємним сюрпризом було нагородження почесними грамотами Відділу освіти за багаторічну сумлінну працю в галузі освіти, володіння інноваційними методиками і технологіями, широким спектром навчання молодого покоління з нагоди професійного свята заступника директора з виховної роботи Тетяну Миколаївну Бакун, учителя української мови Наталію Михайлівну Федусик, учителів англійської мови, Лесю Миколаївну Завгородню та Олену Генадіївну Якубенко.

Свято відбулося на найвищому рівні, його результатом були бурхливі овації, посмішки та гарний настрій усіх присутніх.

Переглядів: 138 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar