2:15 PM
Відзначення Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” щорічно в Україні 20 лютого відзначається День героїв Небесної Сотні. Саме в цей день 2014 року загинуло найбільше активістів Євромайдану, яких у жалобних промовах назвали “Небесною Сотнею”.

З метою виховання в здобувачів освіти патріотичних почуттів та гордості за Батьківщину, формування ціннісного ставлення до України, європейського вибору українців, розвиток в учнів почуття національної самосвідомості та громадянської активності, вшанування пам'яті героїв Небесної сотні в закладі протягом тижня було проведено ряд тематичних заходів: майстер-клас із виготовлення паперових ангелів (1-11 класи), відеолекторій «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила» (6-А, 7-А, 5-Б, 10-А, 8-Б, 11 класи), флешмоб «Герої не вмирають» (4-Б клас), тематичні години спілкування та уроки пам’яті (1-11 класи), оформлено інформаційну вітрину до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та виставку літератури, створено дерево пам’яті «Герої не вмирають. Просто йдуть на небеса... ».

Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. У День Героїв Небесної Сотні ми маємо віддати шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього.

Переглядів: 152 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar