12:26 PM
Відзначення Дня Державного Герба України

Сьогодні в Україні відзначають 28-му річницю встановлення тризуба як державного символу України, який був затверджений Верховною Радою 19 лютого 1992 року.

З метою розширення знань здобувачів освіти про історію виникнення та становлення Державного Гербу України; виховання в дітей патріотизму, національної свідомості, любові до Батьківщини, до рідного краю в нашому закладі класні керівники 1-11 класів провели інформаційні хвилинки та тематичні виховні години «Історія тризуба від Київської Русі до сьогодення», «Українські державні герби: феномен тризуба», «Свята спадщина держави», «Про що розповідає наш герб», «Від містичного символу до Державного Герба України».

До того ж, учні 4-Б класу разом із класним керівником створили чудові креативні аплікації із найрізноманітніших матеріалів. Також у закладі був проведений флешмоб «Символ моєї свободи», де діти нашого закладу на чолі з педагогом-організатором виклали із маленьких клаптиків паперу жовто-блакитний Герб України.

Тризуб – це символ держави, що пройшов довгий і водночас трагічний шлях, символ нашої незалежності, гордості та жаги до волі. Тож шануймо його!

Переглядів: 185 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar