10:47 PM
Відзначення Дня безпечного Інтернету

Щороку на другий день другого тижня лютого місяця в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який цьогоріч проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

З метою поширення знань про безпечне, відповідальне й позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді протягом тижня в нашому закладі вчителями інформатики та соціально-психологічною службою було проведено ряд тематичних заходів: відеолекторій «Інтернет – територія безпеки», урок-практикум «Інтернет – користь чи прихована небезпека», виставка-конкурс малюнка «Інтернет очима дітей», виготовлено стенди «Безпека дітей в Інтернеті» та «Розумне та безпечне використання Інтернет-ресурсів» та інформаційну дошку. Також діти долучилися до Всеукраїнського уроку «Онлайн-синергія для найкращого Інтернету».

Доступ до Всесвітньої мережі відкриває безмежні можливості для навчання й самовдосконалення дітей, але водночас, потрапивши в Інтернет, вони втрачають відчуття часу та реальності, проводять там години, граючись у онлайн ігри та спілкуючись із незнайомими людьми з соціальних мереж. А це не завжди безпечно. Саме заходи щодо безпечного Інтернету допоможуть знайти баланс між розвагами та навчанням, розвинути вміння правильно та безпечно користуватися всесвітньою павутиною.

Переглядів: 141 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar