8:30 PM
Відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки

25 лютого 2021 року виповнюється 150 років від дня народження української поетеси, драматурга, громадської діячки та класика української літератури – Лесі Українки.

Враховуючи винятковий внесок поетеси в розвиток української літератури, у культурне, освітнє та суспільно-політичне життя України з метою популяризації та вшанування творчості письменниці в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 бібліотекарем та класними керівниками були проведені різноманітні тематичні заходи: літературно-музична композиція «Нехай мої струни лунають…» у 4-А класі, презентація дитячої літератури «Я була малою горда» у 1-х та 2-А класах, виховна година «Ні! Я жива! Я буду вічно жити!» у 5-В та 10-Б класах, відеолекторій «Життєвий та творчий шлях Лариси Косач-Квітки» у 5-11 класах, організовано книжкову виставку «Поезія Лесі Українки – джерело невичерпної мудрості та незламної сили духу», виставку дитячих письменників-лауреатів премії імені Лесі Українки та конкурс-виставку малюнків до творів видатної поетеси.

«Ні, я жива, я буду вічно жити, я в серці маю те, що не вмира…». Леся Українка дійсно буде вічно жити в своїх віршах і в серцях та пам’яті своїх нащадків, а, отже, і в серці кожного з нас.

Переглядів: 140 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar