8:59 AM
Участь у районному фестивалі-конкурсі «Ми-українці»

З метою залучення старшокласників до відродження та розвитку національних традицій, відновлення обрядів та звичаїв, фольклору та етнографії Чернігівщини, вивчення історичної, культурної спадщини українського народу, збагачення національної культури 27 лютого 2020 року на базі Бобровицького центру дитячої творчості був проведений районний фестиваль-конкурс «Ми-українці». Учасники змагались у трьох номінаціях: «Візитка», «Традиційні обряди» та «Український національний одяг – головний оберіг українців».

Здобувачі освіти нашого закладу, Олександр Дельмухамедов та Денисюк Анастасія, на чолі з педагогом-організатором М.М. Прокопенко, заступником директора з виховної роботи Т.М. Бакун та вчителем музичного мистецтва І.В. Безбородою взяли участь у даному заході. Завдяки артистичності, наполегливості, майстерності, творчому підходу, оригінальності та згуртованості наші учні здобули перемогу в конкурсі, зайнявши І місце.

Адміністрація закладу вітає переможців, бажає успіхів та нових звершень у майбутньому! Крім того, велику вдячність висловлюємо здобувачам освіти 3-Б, 9-А, 9-В класів та всім, хто допомагав нашим конкурсантам у підготовці та проведенні конкурсу!

Переглядів: 157 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar