3:53 PM
Участь у найбільшому у світі уроці з екології «‎Планета — мій дім» до Дня Землі

До Дня Землі Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та EdEra організували дітей України навколо важливого та цікавого проекту, найбільшого у світі уроку з екології та кліматичних змін «‎Планета — мій дім». Це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із Глобальними Цілями сталого розвитку.

#планета_мій_дім

#найбільшийурокусвіті.

#UNICEF_Ukraine

#EdEra

Маленькі земляни з 1-А класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 стали активними його учасниками. Діти переглянули відео «Як змінилась планета за 20 років» та висловили свої думки про побачене; визначили чинники, які загрожують природі Землі; обговорили важливість сортування сміття; створили перелік добрих справ «Земля – наш дім. Нам жити в нім!»; провели перекличку «Прикрась куточок планети»; «заквітчали» планету, обіцяли турбуватись про неї; виготовили книжечку «Я – житель планети Земля»; взяли разом з родиною участь у флешмобі «Малята турбуються про Землю»: прибирали сміття, саджали дерева та квіти.

Інформація про тривожне становище планети не залишила малят байдужими. Вони відчули себе відповідальними за майбутнє планети. Кожне деревце, кожна квіточка посаджені ними з любов’ю і турботою.

Переглядів: 152 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar