11:27 PM
Тиждень психології

Щовесни в закладі стало традицією проведення Тижня психології. Цього року він проходив з 19 по 23 квітня під гаслом «Впусти психологію у своє серце». У ході Тижня було проведено багато цікавих занять, творчих конкурсів та акцій, у яких здобувачі освіти та вчителі взяли активну участь.

Стартував  Тиждень із психологічної акції «Почуй думку великих людей», де вчителі початкових класів зі скриньки отримували передбачення на тиждень. Юні здобувачі освіти мали можливість написати Лист психологу «Побажання й пропозиції». Крім того, кожен клас створював кольорограму «Мій настрій сьогодні». Слід зазначити, що цікаво пройшли акції «Передай тепло свого серця», «Поділись позитивом», «Подаруй комплімент», «Прийми подарунок». Не менш захоплюючими були веселі руханки на уважність «Хто точніше?», «Карлики-Велетні», «Австралійський дощик», «Намалюй цифру», «Дельфін»; інтелектуальні конкурси «Ерудит» та «Слідопити», заняття з елементами тренінгу «Дружба починається з посмішки», «Як досягнути досконалості… Рецепт Успіху!».

Загалом, усі бажаючі здобувачі освіти на імпровізованому паркані написали відверто свої побажання та пропозиції щодо організації та якості навчання в закладі, вивчивши які, ми з’ясували, що все у нас добре, бо ми спільна команда однодумців, і в закладі панує атмосфера взаєморозуміння та поваги.                        

Щиро дякуємо за активну участь у проведенні Тижня психології всім учасникам освітнього процесу. Бажаємо всім веселкового настрою та кольорового натхнення!

 

Переглядів: 136 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar