4:28 PM
Свято останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника – це завжди урочиста, радісна й водночас хвилююча подія. Для багатьох здобувачів освіти він сповіщає про початок літніх канікулах, для випускників – це зворушлива  мить прощання зі шкільною родиною.

У Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 для 1-х та 11 класів була проведена урочиста лінійка з дотриманням усіх карантинних обмежень. Із вітальними словами до випускників звернулися класний керівник 11 класу Шейко О.В. та директор закладу Лисенко В.П.

Для 2-10 класів цей день також запам’ятається, адже класні керівники  запланували та провели цікаві нестандартні виховні заходи: екскурсію до міського краєзнавчого музею для 2-А та 3-Б класів (Андруша Т.І., Сіра С.М.), екскурсію в місцевий парк для 2-Б, 2-Г та 8-А класів (Супрун В.М., Левченко А.М., Герасименко А.О.), естафету для 2-В класу (Пінчук К.В.), екскурсія в піцерію м.Носівка для 3-А класу (Слива Н.В.), екскурсія до Києва для 3-Б класу (Набок Л.Ю.), святкову програму на природі для 4-А класу (Філіпенкова М.І.), веселі старти для 4-Б та 4-В класів (Костенко Л.О., Лісовська Т.М.), вікторини для 5-А, 5-В та 6-В класів (Завгородня Л.М., Павленко І.А., Ярошевська Л.І.), виховну годину «Досягнення та невдачі у 5 класі» для 5-Б класу (Костенко І.П.), святкові виховні години для 6-Б, 7-Б, 7-В, 8-Б та 8-В класів (Павліченко І.Ю., Пушкар К.В., Якубенко О.Г., Ярош Л.В., Безборода І.В.), конкурсні програми для 6-А, 7-А, 9-В та 10-Б класів (Іванченко В.А., Бушура Л.П., Максимова С.П., Градко Р.П.), презентацію «Спогади для нашого А класу» для 9-А класу (Іщенко Н.О.), екскурсію до місцевого стадіону для 9-Б класу (Мазкова Н.В.), екскурсію до лісу для 10-Б класу (Сірик Н.В.).

Крім того, у ході проведення заходів здобувачі освіти 2-10 класів мали змогу також долучитися до святкування Останнього дзвоника онлайн, переглянувши відео, яке створили заступник директора Бакун Т.М. та педагог-організатор Прокопенко М.М.

Переглядів: 143 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar