3:30 PM
До уваги педагогічної, учнівської та батьківської громадськості!

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт Положення про дистанційну форму здобуття загальної середньої освіти.

У ньому передбачається врегулювати реалізацію механізму дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти за 2 напрямками:

  • за дистанційною формою як окремою формою здобуття освіти;
  • використання технологій дистанційного навчання під час організації здобуття освіти за різними формами (денною, вечірньою, заочною, мережевою, екстернатною, сімейною (домашньою), педагогічним патронажем).

Планується спрощення процедур організації дистанційного навчання для закладів освіти та здобувачів освіти, які бажають навчатися дистанційно. У проєкті документа враховано особливості дистанційного навчання під час карантину, також передбачено умови для реалізації змішаного навчання.

Громадське обговорення проєкту Положення про дистанційну форму здобуття загальної середньої освіти триватиме до 21 липня поточного року.

Пропозиції та зауваження можна надсилати на е-пошту  storchak@mon.gov.ua  з темою повідомлення «Громадське обговорення».

Проєкт Положення про дистанційну форму

 

Переглядів: 146 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar