2 січня 2018 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся психолого-педагогічний семінар на тему: «Робота з важковиховуваними учнями та з дітьми «групи ризику», метою якого було формування позитивного ставлення до дітей з проблемною поведінкою, сприяння розвитку умінь та навичок необхідних у вихованні дітей даної категорії.
Соціальний педагог, Мартова Наталія Вікторівна, познайомила вчителів з поняттям «група ризику», розповіла про категорії дітей та фактори, які дозволяють віднести учнів до даної групи, повідомила про їх психологічні особливості та надала рекомендації педагогам щодо роботи з важковиховуваними учнями.
У практичній частині семінару в ... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Шановні колеги, батьки, учні!

Щиро вітаємо вас з наступаючим 2019 Новим роком! Нехай ці традиційно світлі, добрі для нашого народу свята ваші родини зустрінуть у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері. Бажаємо вам міцного здоров’я і домашнього затишку, щоб новий рік приніс з собою благополуччя та процвітання.
Нехай робота приносить вам успіх та задоволення і примножує ваш достаток, а символ нового року - кабан, допоможе повірити в свої сили, додасть наснаги та оптимізму, і поведе вас до нових висот та досягнень!
Щасливого Нового року та веселого Різдва!

З повагою адміністрація закладу.

Переглядів: 150 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Це одне з найкрасивіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях дорослих і дітей, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх та веселощі.
Новорічні свята у нашому закладі традиційно збирають учнів у чарівно прикрашеному актовому залі. 21 грудня на дітей 1-4 класів чекала чарівна вистава «Новорічні пригоди» у виконанні акторів Київського театру Гавриленко «Теремок», які підготували святкову феєричну програму з новорічним сюжетом, конкурсами,  піснями, хороводами та інтерактивними іграми. По закінченню свята Дід Мороз завітав до кожного класу й подарував солодкі подарунки учням. 
22 грудня новорічні ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Насильство в сім’ї – це не та тема, яку можна обговорювати жартома. Це тема, яка несе страх, сором, відчай. В Україні за офіційними даними від нього потерпають сотні тисяч людей, але лише 10% постраждалих звертаються по допомогу. 
Наш заклад долучився до щорічної акції «16 днів проти насилля», яка стартувала 25 листопада 2018 року. Проведення акції мало за мету формування в учнів розуміння впливу гендерних стереотипів на поведінку людини; розвиток навичок шанобливого ставлення та ефективного спілкування між представниками протилежних статей; привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків. ... Читати далі »

Переглядів: 158 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

7 грудня 2018 року відбулася зустріч учнів старших класів із представником Бобровицького районного сектору Державної міграційної служби України - Мартишевським Генадієм Валентиновичем. Метою його візиту було нагадати дітям, яким виповнилося 14 років про своєчасно оформлення ID-картки (паспорта). Цей документ є необхідним, адже його копію потрібно подавати в комплекті документів для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання. Цей же документ пред’являється учасником ЗНО для допуску до пункту тестування. Питання своєчасного отримання паспорта є актуальним і для тих учнів, які 2019 року планують вступати на молодшого спеціаліста чи молодшого бакалавра після 9-го класу.
Учні з цікавістю слухали, задавали питання. Усі присутні отримали для себе багато корисної інформації.

... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

6 грудня 2018 року на базі нашого закладу відбувся районний семінар учителів фізичної культури та захисту Вітчизни: «Сучасні підходи до організації патріотичної та фізкультурно-оздоровчої роботи, формування патріота країни, майбутнього захисника держави на уроках фізичної культури та захисту Вітчизни». 
Відкриті уроки дали Шевченко М.Г. на тему «Техніка виконання верхньої і нижньої передачі у волейбол» у 6-В класі; Максимова С.П. показала використання ігрового та змагального методів на уроці «Розминка в русі. Вправи з гімнастичною стінкою. Подолання смуги перешкод. Козацькі розваги» у 3-А класі; Безборода І.В. дала відкритий урок у 10 класі на тему «Вогнева підготовка, призначення та бойові властивості автоматів» та провела майстер-клас по підготовці до військо ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

6 грудня вся наша країна відзначає День Збройних Сил України. Особливого значення набуває ця дата зараз, коли найкращі сини українського народу зі зброєю в руках боронять нашу свободу і право на незалежність на східних рубежах держави.
Цього дня у закладі було проведено ряд тематичних заходів: виготовлено вітальні листівки (5-11 класи) та організовано їх виставку; випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП»; проведено конкурсну програму «На захист рідної землі» (5-В клас), тематичний урок «Захист Батьківщини – обов’язок кожного» (9-А клас), урок мужності «Наша армія – наша гордість» (8-Б клас), конкурсно-розважальну програму «Зростаємо мужніми» (5-А клас), бесіда «Я - син своєї Землі» (2-Б клас), метою яких є виховуват ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

На виконання листа МОН від 12.10.2018 № 1/9-624 “Про проведення ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика” у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 23 листопада 2018 року з метою забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді був проведений шкільний етап конкурсу, у якому брали участь учні 3, 4, 5, 6, 8 класів. Переможцями даного етапу стали Денисюк Анастасія, учениця 8-Б класу, та Космін Богдан, учень 5-В класу (учитель Градко Р.П.). Вони брали участь у районному етапі конкурсу з української мови імені П. Яцика, який відбувся 2 грудня 2018 року, переможцем якого став Космін Богдан.

Ми вітаємо Богдана з пе ... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

Щорічно громадськість планети 1 грудня відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його головна мета – привернути увагу до проблеми ВІЛ/СНІД, яка за своєю руйнівною силою не має собі рівних. У 1988 році  Організація Об’єднаних Націй офіційно оголосила 1 грудня Всесвітнім Днем  Боротьби зі СНІДом. У цей день людство виражає солідарність з людьми, яких торкнулась епідемія.

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у закладі були проведені заходи: відеолекторії «Зупинимо СНІД разом», «Зупинимо СНІД, поки він не зупинив нас!», презентація «Відомі люди, які  померли від ВІЛ СНІДу», тренінг «Ми проти СНІДу!», « Здоров’я в наших руках», відеолекторій «Дітям про СНІД від лікаря Неболить». ... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

932-1933 рік. Найчорніший час в історії України. У світі не зафіксовано голоду, подібного тому, що випав тоді на долю однієї з найродючіших і найблагородніших країн. Кожну четверту суботу листопада українці вшановують пам’ять жертв Голодомору та політичних репресій.

Згідно з розробленим планом заходів, з метою ознайомлення учнів з трагічним минулим нашого народу, виховання у дітей бережного ставлення до історії своєї країни, вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932 - 1933 років, 24 листопада 2018 року в закладі було проведено ряд заходів: години спілкування «Голодомор в Україні – злочин проти нації» (9-Б клас), «Жнива скорботи» (5-В клас), «Прости нас ,пам’яте, прости» (10 клас); урок-реквієм «Голо ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: школа | Дата: 2019-04-02 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 43 44 45