От і настав цей довгоочікуваний момент: з календаря зірваний лист останнього зимового дня і розпочинається весна. Зовсім скоро розтануть залишки снігу і побіжать струмки, оживе й розквітне все навкруги, заспівають птахи і почнуть вити затишні гнізда на гілках дерев.

У закладі всі 28 класів взяли активну участь у акції «Прийшла весна», яка була запропонована органами учнівського самоврядування. І вже 1 березня фойє закладу, вікна та двері заграли яскравими барвами. Кожен відчув перший подих весни, яка є символом пробудження і навіть відродження.

Адміністрація закладу вдячна учням, батькам та вчителям, які долучилися до заходу, продемонструвавши свою креативність та майстерність.

... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

27 лютого 2019 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулася розширена колегія відділу освіти, на якій розглядалися актуальні питання.

Із вітальними словами та веселою піснею до всіх присутніх звернулися учні 5-В класу.

На колегії була присутня директор Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, Мельниченко Ірина Олександрівна. Вона зазначила, щосьогодні ми стоїмо на порозі грандіозних перетворень в освіті, які мають на меті забезпечити нову методику викладання, новий освітній простір та рівний доступ до якісної освіти. Крім того вона поспілкувалася з учнями та вчителями і перевірила стан впровадження реформи «Нова українська школа».

... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

Протягом тижня, з 18 по 22 лютого, у закладі для того, щоб навчити дітей краще розуміти себе й інших, зв’ясувати все про згубний вплив злості на психоемоційне здоров’я людини, виховувати вміння позбуватися негативного емоційного стану злості, шукати альтернативні шляхи прояву негативних емоцій соціальний педагог та практичні психологи провели ряд заходів: заняття з елементами тренінгу «Школа доброти. Ввічливі слова» (1-В клас), розвивальні заняття «Моральний розвиток підлітків», тренінг «Учимося правильно спілкуватися» (3-В клас), відеолекторій  «Безпечний Інтернет» (6-А клас), відеолекторій «Скажи боулінгу «Ні!» (7-В клас).

... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

В останні роки в Україні склалася небезпечна тенденція: читання втрачає статус національної культурної традиції, знижується рівень грамотності населення, особливо, підлітків і молоді, падає інтерес до навчання. 

Для формування освітнього середовища, в якому може проявитись і розвинутись обдарованість дитини в Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 проводяться різноманітні конкурси, вікторини, інтелектуальні змагання.

Уже традиційною ( з часу початку заснування конкурсу, з 2004 року) для учнів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 стала участь у Міжнародному інтерактивному учнівському природничому конкурсі “КОЛОСОК”. Щороку у двох його сесіях («Колосок весняний» та «Колосок осінній») стають переможцями і учасниками більше 200 дітей нашого закладу.

У « ... Читати далі »

Переглядів: 172 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

Мова для кожного народу стає ніби другою природою, що оточує його, живе з ним всюди і завжди. Без неї, як і без сонця, повітря, рослин, людина не може існувати. Щорічно 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови.

У цей день у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 з метою виховання любові та поваги до рідної мови, землі, художнього слова, пісні, розвиток в учнів бажання досконало знати мову свого народу та аби показати багатство мелодійність, велич і красу української мови згідно з планом було проведено ряд заходів: виготовлені листівки до Дня рідної мови, виставку літератури «Прилиньмо душею до перлин рідної мови», випущено шкільну газету «ТЕМП», бесіду «Моя рідна мова українська» (5-А клас), виховну годину «Рідна мова – серця мого подих» (5-Вклас), мовну вікторину ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

У нас час наука розвивається швидкими темпами. Обсяг знань людства подвоюється кожні 10-15 років. Близько 90% усіх науково-технічних досягнень були зроблені нашими сучасниками.

Виховувати майбутніх науковців, патріотів, розумних господарів землі  покликана сучасна українська школа.   З цією метою багато талановитих учнів Бобровицького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1 презентують свої напрацювання перед різнорівневою аудиторією. Виступають на конференціях, семінарах, виставках, представляючи теоретичні та практичні  розробки, проекти, ідеї.

Результатом майже півторарічних досліджень стала робота учениці 10 класу Бобровицького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1, кандидата в члени Малої академії наук України Майко Тетяни на тему «Демографічна ситуація Чернігівсь ... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

7 лютого 2019 року відбулося засідання творчої групи вчителів, які працюють за Всеукраїнським науково-педагогічним проектом «Інтелект України», який Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1  упроваджує сьомий рік. Реалізується він у початковій школі (за цим проектом працюють вчителі початкової ланки Слива Н.В., Філіпенкова М.І.,  Борисенко В.Г.) та  в середній ланці: 5-В(класний керівник Ганжа О.О.), 6-В(класний керівник Безборода І.В.), 7-Б(класний керівник Мазкова Н.В.).

Діти, які навчаються за програмою проекту «Інтелект України»,  демонструють високі результати у засвоєнні предметів. Окрім того, що більшість учнів показує високий рівень знань, креативність мислення, вони приємно вражають постійними творчими ідеями, вмотивованістю до навчання, своїм умінням працювати з інформацією.

... Читати далі »
Переглядів: 177 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

Протягом тижня, з 11 по 15 лютого, практичними психологами та соціальним педагогом було проведено ряд заходів: відеолекторій «Скажи  булінгу «Ні!», дана інформація учням про закон України «Хто і як відповідатиме за булінг?» (7-А, 8-А клас), відеолекторій «Обережно Інтернет–залежність» (5-Б клас), бесіда «Я вмію безпечно  користуватися Інтернетом» (6-В клас), заняття з елементами тренінгу «Пізнай себе», «Твої можливості безмежні» (3-В, 2-А клас), «Спілкуємося всі разом» (3-Б клас).

 

... Читати далі »

Переглядів: 196 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

15 лютого 2019 року відзначають 30-ту річницю виведення радянських військ з Афганістану, а також у цей день вшановують пам’ять воїнів-інтернаціоналістів.

З метою розширення знань учнів про історичні події афганської війни,  виховання поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів, трагічної сторінки нашої історії та вшанування пам’яті полеглих у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 згідно з планом було проведено ряд заходів: випуск газети учнівського самоврядування «ТЕМП» «Афганська війна 1979-1989 рр.», виставка літератури «Час і досі не загоїв рани – цей одвічний біль Афганістану», загальношкільний виховний захід «Афганістан – рана, що не перестає боліти» (8-В клас), бесіда «Виконання війського обов’язку: Афганістан» (9-Б клас), урок мужності ... Читати далі »

Переглядів: 216 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

З метою розвитку практичних вмінь і навичок з предмету “Захист Вітчизни” 8 лютого 2019 року в закладі відбулося практичне заняття для учнів 10–11 класів на тему “Неповний розбір АК-74”, був запрошений працівник Бобровицького РТЦК та СП, старший сержант, учасник АТО Сергій Анатолійович Кореба, який провів майстер-клас із збірки і розбірки автомата Калашникова. Після чого учні разом із вчителем Захисту Вітчизни, Безбородою Іриною Володимирівною та Сергієм Анатолійовичем перевірили свої знання на практиці.

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 175 | Додав: школа | Дата: 2019-04-03 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 »