9:08 AM
Участь у семінарі-тренінгу практичних психологів

1-2 лютого 2019 року на базі Харківської гімназії №169 відбувся семінар-тренінг «Медико-психолого-педагогічний супровід інноваційних проектів в умовах реформування освіти». До участі в заході були запрошені психологи закладів загальної середньої освіти. Учасником була практичний психолог Сімонова І.П.

Програма заходу включала розгляд теоретичних питань – науково-інформаційних повідомлень: «Психологічне благополуччя в освітньому просторі сучасної школи: взаєморозуміння, взаємоприйняття, взаємодія учасників освітнього процесу», «Учитель і психолог – співпраця в захисті та збереженні здоров’я дитини», «Медико-соціальні проблеми навчальної діяльності академічно здібних учнів»  та практичних занять за участі кандидата психологічних наук Щербакової Олени Олександрівни: «Творча майстерня психологів», тренінги: «Визначення умов розвитку та навчання академічно здібних учнів. Діагностичний інструментарій як професійний ресурс психологічного розвитку та навчання дитини», «Створення ситуацій успіху в шкільного психолога. Розроблення точкових і загальних перспективних планів щодо психологічного супроводу академічно-здібних учнів».

Психологи обмінялись досвідом, отримали настанови та рекомендації від досвідчених колег по роботі у рамках реалізації науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Переглядів: 169 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar