10:52 PM
Тиждень психології

З 22 по 26 квітня у закладі пройшов Тиждень психології, у ході якого згідно з планом практичними психологами та соціальним педагогом було проведено ряд заходів: акція «Мудрі побажання», заняття з елементами тренінгу «Умій дружити», «Ми дружна команда», тренінг «Пізнай себе - знайди свій шлях», самодіагностика на визначення свого темпераменту, характеру.

Цікавинкою тижня став  «Паркан думок», де кожен зміг висловити свою думку про події в закладі, самовиразитись, зняти напруження. Крім того, свою кмітливість та ерудованість учні 3-4 класів мали змогу продемонструвати у інтелектуальному конкурсі, а учні 5-7  класів – у квесті «Слідопити». Багато цікавинок було запропоновано в інформаційному віснику.

Психологічна служба щиро вдячна всім педагогічним працівникам за тісну співпрацю, підтримку; здобувачам освіти – за небайдужість, активну позицію, вміння висловлювати свої думки та озвучувати власні бажання. Маємо надію, що всі нові знання про своє внутрішнє «Я» стануть кожному в нагоді, і посприяють гармонійному розвитку особистості.

Переглядів: 213 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar