1:33 PM
Маємо результати Міжнародного інтерактивного конкурсу "КОЛОСОК"

В останні роки в Україні склалася небезпечна тенденція: читання втрачає статус національної культурної традиції, знижується рівень грамотності населення, особливо, підлітків і молоді, падає інтерес до навчання. 

Для формування освітнього середовища, в якому може проявитись і розвинутись обдарованість дитини в Бобровицькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 проводяться різноманітні конкурси, вікторини, інтелектуальні змагання.

Уже традиційною ( з часу початку заснування конкурсу, з 2004 року) для учнів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 стала участь у Міжнародному інтерактивному учнівському природничому конкурсі “КОЛОСОК”. Щороку у двох його сесіях («Колосок весняний» та «Колосок осінній») стають переможцями і учасниками більше 200 дітей нашого закладу.

У «Колоску осінньому-2018» побажали змагатися 108 учнів 1-9 класів. І ось довгоочікувані результати: володарями сертифікатів «Золотий колосок» стали    19  учнів, сертифікатів «Срібний колосок» - 114 учнів, сертифікати учасників отримали 35 учнів. Усі учасники  нагороджені цікавими і корисними призами. Приємною несподіванкою стало і те, що організатори відзначили активну участь учнів 2-А класу (класовод Філіпенкова М. І.) сертифікатом «Найактивніший клас», а незмінного координатора конкурсу вчителя географії  Мазкову Наталію Василівну нагороджено спеціальною Грамотою за багаторічну відмінну організацію конкурсу.

Незабаром стартує  «Весняний колосок-2019». Запрошуємо до участі  у Міжнародному інтерактивному учнівському природничому конкурсі “КОЛОСОК” всіх учнів нашого закладу.

Переглядів: 174 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar