1:07 PM
Круглий стіл «Війна та міфи: моральний вибір. 1939-1945 – 2014-2019…: історичні паралелі»

9 квітня у Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся круглий стіл за участю членів рою «Патріот» старшої та середньої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») під керівництвом учителя історії Ручки І.В. на тему «Війна та міфи: моральний вибір. 1939-1945 – 2014-2019...: історичні паралелі». Мета якого було переосмислення подій Другої світової війни, усвідомлення уроків історії у процесі нерозривного зв’язку поколінь та більш глибокого розуміння своєї причетності до минулого, теперішнього та майбутнього Батьківщини, що дозволяє утверджувати почуття відповідальності за майбутнє своєї держави, за власну долю.

На даному заході були присутні представники Бобровицького РТЦК та СП, учасники АТО Шутий Микола Володимирович, Артеменко Олена Олександрівна, Бурдело Станіслав Віталійович. Між учнями та гостями відбувалось активне спілкування, обмін думками, були проведені історичні паралелі між ситуаціями перед початком Другої світової війни та подій на Сході України.

Діти ще раз переконалися, що без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності – віддати життя, людина не може бути громадянином.

Зустріч закінчилася, але залишаться спогади про теплу, дружню, невимушену  атмосферу, пережиті емоції, добре слово та надія на краще мирне майбутнє.

Переглядів: 204 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar