2:48 PM
Екскурсія до Пісківського історико-меморіального музею

З метою сприяння всебічному розвитку особистості, виховання любові до Батьківщини, збагачення знань про свій рідний край, його історичне минуле, цікавих людей, культурні та історичні надбання наших предків 10 квітня 2019 року учні 5-А класу разом із класним керівником, Бушурою Л.П., та вчителем зарубіжної літератури, Іванченко В.А., здійснили екскурсію до історико-меморіального музею П.Г. Тичини, який знаходиться у селі Піски, Бобровицького району, Чернігівської області.

Учні та вчителі мали змогу побувати в історичному та меморіальному відділах музею, у першому з яких екскурсовод розповів про флору та фауну Бобровицького краю, культуру та побут села, про події Другої світової війни, про видатного українського поета П. Г. Тичину. Також діти побували у меморіальному відділ, який розміщений у відтвореній родинній хаті поета.

Крім того, усі мали змогу помилуватися чудовою природою і побачити старезну Тичинівську липу, яку жителі села вважають своєю святинею. Саме про неї Тичина написав свій вірш "Ви знаєте, як липа шелестить у місячні весняні ночі?".

Учні поверталися додому стомлені, але з гарним настроєм і приємними спогадами.

Переглядів: 172 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar