3:43 PM
Екскурсія до кінотеатру "Батерфляй" (ТРЦ "Термінал", м. Бровари)

З метою розширення знань учнів з інформатики, зокрема ознайомлення їх з основами мультиплікаційного жанру та 3-D графіки, учні 5-В класу 25 березня разом з класним керівником (Ганжою О. О.)відвідали кінотеатр "Батерфляй (ТРЦ "Термінал", м. Бровари).

Учні мали змогу переглянути пригодницький анімаційний фільм "Диво-парк", який розповідав про маленьку мрійницю Джун. У мультфільмі йдеться про дівчинку, яка натрапляє на загублений у лісі дивовижний парк атракціонів.Тут хазяйнують веселі тварини, і, як не дивно, Джун розуміє їхню мову та може говорити з ними. Дослідивши парк, дівчина розуміє, що він створений її уявою і у її силах розвивати його та дати йому нове життя. Тож невдовзі атракціони запрацюють і казкове місце наповниться справжніми відвідувачами.

Після фільму діти ділилися своїми враженнями, обговорювали найбільш цікаві моменти.

Далі учні завітали до боулінг-клубу (ТРЦ "Термінал", м. Бровари), де перевірили наскільки вправно вони грають в боулінг.

Під час поїздки діти спілкувалися, підтримували одне одного, турбувалися один за одного, розповідали цікаві історії з життя, а додому повернулися втомленими, емоційно виснаженими та з незабутніми враженнями.

Переглядів: 189 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar