9:00 AM
День пам'яті героїв Крут

29 січня – трагічна сторінка в історії України. 101 рік тому 300 українських студентів вийшли біля села Крути Ніжинського району на Чернігівщині проти більшовицької армії зі Сходу.

У Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 з метою формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії та героїчного минулого 29 січня 2019 року згідно з планом було проведено ряд заходів: випуск газети учнівського самоврядування «ТЕМП» до Дня пам’яті героїв Крут, інформативна дошка «29 січня – День пам’яті героїв Крут», книжкова виставка-пам’ять «На Аскольдовій могилі поховали їх…», інформування «Герої Крут – для нащадків взірець», флешмоб «Ніколи Україна не забуде цих юних душ нескорений політ», урок-реквієм «Втрачена мрія…» (5-А клас), історико-патріотична бесіда «Герої Крут: трагічні події 29 січня 1918 року».

Бій під Крутами – це символ боротьби українського народу за свободу і незалежність, нескореного духу, національної честі. Україна пишається молодими Героями. Пам’ять про них, як і та велична слава, за яку вони боролися – невмируща.

Переглядів: 177 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar