10:31 PM
Засідання педагогічної ради

28 жовтня 2021 року в Бобровицькому  ЗЗСО  І-ІІІ ступенів № 1 відбулося засідання педагогічної ради, де відповідно до порядку денного було розглянуто ряд питань:

  1. Про адаптацію здобувачів освіти 1-х, 5-х класів закладу в 2021-2022 навчальному році (доповідачі: Сімонова І.П., Павленко І.А., Мартова Н.В.).
  2. Про схвалення Стратегії розвитку Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, Старобасанської та Ярославської філій І-ІІ ступенів на 2021-2026 роки (доповідач Костирко О.В.).
  3. Про самооцінювання якості освітньої діяльності Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, Старобасанської та Ярославської філій І-ІІ ступенів (доповідач Костирко О.В.).
  4. Про затвердження Положення про порядок визнання підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладу, Старобасанської та Ярославської філій І-ІІ ступенів (доповідач Лутченко Н.Г.).
  5. Про затвердження Положення про медичний кабінет закладу (доповідач Галілейська І.М.).
  6. Про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладу та філій (доповідач Лутченко Н.Г.).
  7. Про ознайомлення педагогічних працівників зі змінами, внесеними до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236 (доповідач Костирко О.В.).

Усі питання були детально розглянуті, обговорені та прийняті колегіальні рішення. Виступи супроводжувалися змістовними та інформативними презентаціями. У ході засідання учасники педагогічної ради отримали багато корисної інформації.

Переглядів: 156 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar