11:36 PM
Засідання педагогічної ради

24 березня 2021 року в Бобровицькому ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №1 відбулося засідання педагогічної ради, де відповідно до порядку денного було розглянуто ряд питань:

1. Про моніторинг якості викладання, дотримання державних вимог до змісту, обсягу, виконання навчальних програм, оцінювання навчальних досягнень з предметів інваріантної складової: Математики, Української мови, Я досліджую (пізнаю)світ, Природознавства у здобувачів освіти 1-4 класів (Лутченко Н.Г.).

2. Про стан роботи з безпеки життєдіяльності та створення безпечних умов для учасників освітнього процесу, профілактики дитячого травматизму в закладі (Бакун Т.М.).

3. Про учнівське самоврядування як засіб реалізації розвитку творчої особистості та виховання майбутніх лідерів демократичної держави (Прокопенко М.М.)

4. Про визнання сертифікатів про підвищення кваліфікації педагогічних працівників (Лисенко В.П.).

Кожна доповідь супроводжувалася змістовною та інформативною презентацією. На засіданні педагогічної ради не тільки слухали доповідачів та приймали рішення, а й велося змістовне спілкування, обмін думками та досвідом між усіма її учасниками.

Переглядів: 168 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar