7:11 PM
ВІТАННЯ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ

Дорогі здобувачі освіти, учителі, батьки!

14 лютого святкується найромантичніше свято - День святого Валентина або Свято Закоханих. Але вітати цього дня можна не лише своїх коханих, чоловіка чи дружину. Щирих та теплих слів чекають ваші друзі, мама, тато, діти та навіть колеги. Це чудова подія, яка допомагає стати ближчими зі своїми коханими й рідними.

Слід зазначити, що привітання з Днем святого Валентина – це ще одна можливість показати свої почуття, висловити емоції й розкрити думки. Вони можуть бути різними і романтичними, і жартівливими. Головне, щоб вони   несли лише позитив і гарний настрій.

Бажаємо, щоб цей святковий день приніс кожному з вас своє власне довгоочікуване диво, казковий настрій і чарівні враження, щоб кожен, хто шукає, знайшов своє кохання, а хто знайшов - був щасливий. Щоб у сім'ях було тепло та затишно. Нехай у серцях кожного буде місце для любові, гармонії і взаєморозуміння.  А любов, щастя та удача назавжди стануть вашими життєвими супутниками. Покажіть своїм коханим, батькам, друзям та колегам, наскільки сильно ви їх цінуєте, а всі ці позитивні емоції повернуться до вас сторицею!

З Днем усіх Закоханих!

 

 

Переглядів: 120 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar