3:13 PM
Вітання

Учитель завжди був провідником у світ знань, у незвідане майбутнє, саме він відкриває нові горизонти, запалює вогник таланту й творчості, та тонко торкається душі дитини.

Сьогодні не просто бути педагогом, треба бути майстром своєї справи, мати поклик до нового й сучасного, не втомлюватися поєднувати традиційне з інноваційним.

У середовищі освіти показник майстерності можна продемонструвати на щорічному Всеукраїнському конкурсі «Учитель року». Це масовий захід, де вчителі показують свій досвід, діляться методичними знахідками й власними родзинками педагогічної праці.

Колектив Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 щиро вітає Ручку Ірину Віталіївну, яка увійшла у п’ятірку кращих за підсумками відбіркового  етапу першого туру конкурсу у номінації «Основи правознавства». Талановита, творча, активна, енергійно працює на кожному уроці, тактовна у спілкуванні з учнями та їх батьками, віддана своїй справі.

Ірино Віталіївно, від усього колективу зичимо вам здоров’я та ще більших перемог і звершень! І обов’язково подолати ще одну сходинку у конкурсі!

Переглядів: 122 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar