11:24 PM
Випускний вечір-2019

Перегортаючи календар, день за днем, здобувачі освіти з хвилюванням чекають цього дня. Випускний вечір - свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

26 червня одинадцятикласники Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1  відсвяткували випускний вечір. У святково  вбраному залі районного будинку культури зібралися учні, батьки, педагоги, гості.

Директор закладу Віта Лисенко вручила випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти та привітала їх із цим прекрасним святом. Щирі побажання також лунали з вуст класного керівника, Ольги Ярмоленко, першої вчительки, Валентини Борисенко та батьків випускників.

У свою чергу, з посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і педагогам за всі свої 11 років шкільної ери.

Упродовж усього вечора випускники зачаровували всіх присутніх своїм виступом: розповідали ліричні вірші, співали пісні, грали сценки про дитинство, танцювали веселий флешмоб про вчителів та останній вальс. Свято залишило в усіх гостей приємні спогади.

Дорогі випускники! Попереду – незвідана даль. Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка в шкільному дворі. Маємо надію, що Ви ніколи не забудете рідні стіни свого закладу. Бажаємо оптимізму, натхнення, наполегливості, кожному з Вас знайти себе, досягнути всіх цілей та втілити всі мрії, а головне – завжди залишатися людиною! Хай Вам щастить, у добру путь!

Переглядів: 236 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar