7:24 PM
Відзначення Всеукраїнського Дня довкілля та Всесвітнього Дня Землі

Земля – це наш дім, наша годувальниця, велика спільна Батьківщина, важлива для кожного з нас. Із дитячих років ми звикли милуватися красою її природи, радіти спілкуванню з нею. Саме природі ми зобов’язані своїм існуванням, адже людина – це її частина. Та, на жаль, не завжди ми шануємо нашу Землю. Усе живе, що нас оточує, хоче і повинно жити. Якщо загине довкілля, загине й людство.

Щорічно в квітні відзначають Всеукраїнський день довкілля та Всесвітній День Землі. З метою виховання поваги до навколишнього середовища та почуття відповідальності за природу як національне багатство в нашому закладі протягом тижня було проведено ряд заходів: еко-вітальню "Збережемо нашу країну чистою" у 2-Б класі (Супрун В.М.), інформаційну хвилинку «День довкілля: історія свята» та виготовлено аплікації «Жива планета» у 3-Б класі (Набок Л.Ю.), екскурсію по шкільному подвір’ї «Таємниці нашої природи» у 1-Б класі (Лазарь О.Ю.), флешмоб «День Довкілля» у 2-Г класі (Левченко А.М.), годину спілкування «Земля – наш дім» у 4-А класі (Філіпенко М.І.), виготовлено пам’ятки «Лісовий етикет: як поводитися в лісі» у 4-Б класі (Костенко Л.О.), організовано конкурс-виставку малюнків «Нехай Земля квітує всюди - природу збережемо, люди» для 1-4 класів (Прокопенко М.М.), випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП» до Дня довкілля та Дня Землі.

Крім того, класними керівниками 5-11 класів із використанням дистанційних технологій було проведено тематичні виходні години, а також розроблено цікавинки «Екологія життя» для 6-х класів (Хоменко Н.П.), екологічну вікторину «Дивосвіт природи» для 7-11 класів (Ярош Л.В.) та еко-урок «Я не ображу рідної Землі» для 5-11 класів (Мазкова Н.В.).

То ж пам’ятаймо, що Земля – це неоціненний дар, наш спільний дім, і берегти її – обов’язок кожного з нас.

Переглядів: 161 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar