11:17 PM
Відзначення Новорічних свят

Новий рік – це, без сумніву, довгоочікувана казка для всіх дорослих і дітей, одне з найулюбленіших та найпопулярніших свят. Ялинка, подарунки, здійснення мрій, святковий настрій – саме з такими словами в більшості людей асоціюється новорічне свято.

Не обминув радісний святковий настрій і наш заклад. 23-24 грудня добрий Дід Мороз та красуня Снігуронька завітали до 1-5 класів аби привітати учнів і вчителів із Новим роком та подарувати солодкі подарунки. Діти, у свою чергу, також підготували для гостей сюрприз: співали чудові новорічні пісні, демонстрували веселі танці та розповідали гарні вірші про зиму.

Класні керівники 6-11 класів провели для своїх учнів новорічні заходи: тематичні виховні години, цікаві вікторини, захоплюючі конкурси та музичні привітання.

Крім того, здобувачі освіти на чолі з педагогом-організатором підготували чудове новорічне відеопривітання для всіх учнів, педагогів та батьків.

Проведені в закладі новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному святковому настрою всіх учнів та вчителів, який зігріватиме їх серця та даруватиме віру в дива весь наступний рік.

Переглядів: 156 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar