10:51 AM
Відзначення Міжнародного дня миру

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні для України це поняття не є абстрактним, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на Сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.


З метою розширення знань учнів про важливість миру на Землі, виховання гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей та віросповідань, виховання бажання жити у мирі, дружбі та злагоді у закладі 20 вересня згідно з планом було проведено ряд тематичних заходів: конкурс малюнків «Бажаємо Україні миру», випуск тематичної газети органу учнівського самоврядування «ТЕМП», виготовлення паперових голубів як символу миру та єдності, флешмоб «Голуб Миру», виховні години «Білий голубе миру, не забудь про Україну», «Нам потрібне мирне небо!», години спілкування «Ми хочемо у мирі жити», «Мир на землі – радість у родині».


Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити щось дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.
 

 

 

 

Переглядів: 199 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar