11:29 PM
Відзначення Дня знань

Перше вересня – це день, коли звідусіль лунають теплі поздоровлення, звучить  урочиста музика й кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка!

Сьогодні в нашому закладі відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню Знань – особливому святу, яке завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Уперше поріг закладу переступили 93 першокласники, які стануть на незвіданий шлях знань. Також на лінійці були присутні 47 одинадцятикласників, які давали поради нашим першачкам, вітали їх та дарували гарні подарунки.

На заході були присутні почесні гості: головний спеціаліст відділу освіти Бобровицької ОТГ Наталія Скакун та депутат міської ради, секретар міської ради Геннадій Іванюк, який привітав усіх присутніх із цим чудовим святом. Також зі словами вітання до педагогів, здобувачів освіти та батьків звернулася й директор закладу Віта Лисенко.

Настанови першокласникам та їх батькам сказала перша вчителька Марина Філіпенкова, а родзинкою свята та великим сюрпризом для маленьких учнів стали слова та чудові солодкі подарунки від їх батьків.

Прикрасою заходу були зворушливі пісні у виконанні Артема Квіти, Олександри Громової та Юлії Даруги.

 

Переглядів: 144 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar