10:51 PM
Відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги на нацизмом у Другій Світовій війні

Друга світова війна стала найбільш кривавою та жорстокою в історії людства. Щорічно 8-9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом під гаслом «Пам’ятаємо. Перемагаємо».

Із метою вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу в Другій світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих протягом тижня в нашому закладі згідно з планом було проведено ряд тематичних заходів: екскурсію до музею закладу «Ми про вас пам’ятаємо» у 4-х класах (Ручка І.В.), покладання квітів до меморіалу загиблих воїнів (Філіпенко М.І.), акцію «Маки пам’яті» у 2-х класах (Прокопенко М.М.), урок-реквієм «Війна пройшла по їхніх долях» із використанням дистанційних технологій у 1-11 класах (Прокопенко М.М., Бакун Т.М.), випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП», створено інформаційну вітрину до Дня пам’яті та примирення та організовано виставку літератури «Час і досі не загоїв рани». Крім того, класними керівниками 1-11 класів були проведені тематичні виховні години.

Нехай цей день примирення нагадує, як важливо вірити й творити добро, адже наша пам’ять є запобіжником від того, щоб подібні лиха ніколи не повторювалися.

Переглядів: 156 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar