10:38 AM
Відзначення Дня козацтва та Дня Захисника України

14 жовтня українці святкують одразу три важливі свята – День українського козацтва, Свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України.

З метою поглиблення знань учнів про козацтво, виховання почуття патріотизму та любові до Батьківщини, вшанування мужності та героїзму захисників територіальної цілісності та незалежності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, формування в здобувачів освіти розуміння єдності й цілісності України протягом тижня в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відповідно до плану було проведено ряд заходів: флешмоб «Дякую тобі, Захиснику, за твій подвиг», інформування по класах «Хто такі козачата», вивчення козацьких заповідей, покладено квіти до меморіалу «Загиблим воїнам АТО/ООС», створено колаж із фото «Герої серед нас», випущено газету учнівського самоврядування «ТЕМП» до Дня українського козацтва, оформлено інформаційну дошку та  розміщено вітальні листівки до Дня захисника України.

Крім того, класні керівники 1-11 класів провели тематичні виховні години: «Тої слави козацької не забудемо повік», «Історія козаків для розумних малюків», «Козаки – наша слава навіки», «Покрова – свято козацьке»,«Будь вартим захищати Батьківщину», «В серцях несемо вдячності немало всім тим, хто землю боронить», «Земле моя українська,  ми солдати і захисники твої!».

Усі проведені заходи були спрямовані на те, щоб довести дітям, що необхідно дбати про майбутнє України, знати й цінувати її історію. Тільки тоді наш народ буде сильним і непереможним!

 

Переглядів: 117 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar