11:27 PM
Відзначення Дня Бобровиці

Для кожної людини рідне місто – найкраще, тому що це маленька батьківщина.

18 вересня бобровичани відзначають День міста, приурочений Дню визволення Бобровиці від фашистських загарбників.

Із метою формування в підростаючого покоління почуття поваги до  рідного міста та українського народу; розширення пізнавального інтересу до його історії, традицій та звичаїв; виховання почуття глибокої шани та любові до малої Батьківщини в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 згідно з планом було проведено ряд заходів: тематичну екскурсію до музею закладу, організовано виставку старинних фотографій «Нові мелодії старого міста», оновлено стенд «Визволення Бобровиччини», випущено газету «ТЕМП» до Дня визволення Бобровиці від фасшистів. Класні керівники 1-11 класні провели тематичні виховні години: «Бобровиця – моє рідне місто», «Історія Бобровиччини: минуле та сьогодення», «Подорож нашим містом», «Видатні люди Бобровиччини», «Я люблю Бобровицю», «Вивчаємо рідне місто».

Крім того, здобувачі освіти нашого закладу на чолі з педагогом-організатором створили краєзнавче відеопривітання до Дня міста.

Усі проведені заходи сприяли не тільки поглибленню знань про Бобровицю, а й підвищенню рівня патріотичних почуттів та любові до малої Батьківщини.

Переглядів: 205 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar