9:47 PM
Вдосконалення роботи педагогічних працівників щодо використання дистанційних технологій навчання

Перехід на використання дистанційних технологій навчання, зумовлений пандемією, став неочікуваним та доволі серйозним випробуванням для всіх учасників освітнього процесу: учителів, учнів та їхніх батьків. Але при правильно організованій роботі педагога, застосуванні різноманітних форм дистанційних технологій воно може стати ефективним інструментом не тільки під час карантину.

Тому 08 вересня 2020 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулося навчання педагогічних працівників щодо вдосконалення їх роботи у сфері застосування дистанційних технологій. Доповідачі, заступник директора О.В. Костирко та вчитель інформатики А.О. Підгайко, розповідали про алгоритм та правила роботи на платформі «Google клас», створення тестів у «Google формі», проведення відеоконференцій в «Zoom» та завантаження власних відеоуроків на YouTube.

Навчання було інформативним, корисним та наочним. Кожен вчитель отримав нову інформацію, яку зможе застосувати на практиці в майбутньому аби полегшити та зробити дистанційне навчання більш ефективним не тільки для себе, а й для здобувачів освіти та їх батьків.

Переглядів: 145 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar