4:09 PM
Тиждень початкових класів

З 14 лютого по 18 лютого в нашому закладі весело, цікаво та пізнавально проходив Тиждень початкових класів під девізом: «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий». Тиждень став яскравою сторінкою для шкільної родини. Він був насичений багатьма різноманітними подіями: цікавими конкурсами, виставками малюнків, захоплюючими змаганнями, складанням сенканів, розгадуванням кросвордів.

Кожен день мав певне спрямування: «Думай, пиши, перевіряй», «Ця цікава та пізнавальна математика», «Подорожуй у цікавий світ природи», «Україна очима дітей», «Творимо і відпочиваємо від душі».

Протягом тижня відбувалися заходи, які охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими й корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку юних здобувачів освіти. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими, креативними.

Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість, пізнання, підтримують інтерес і бажання до навчання. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – розумні, талановиті.

 

Переглядів: 114 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar