8:19 AM
Свято останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. У п’ятницю, 24 травня 2019 року останній дзвінок пролунав для здобувачів освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1. Для більшості він сповістив про початок літніх канікул, іншим нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

На урочистій лінійці були присутні гості: заступник міського голови, Сергій Циба та головний спеціаліст відділу освіти, Наталія Скакун. Вони привітали наших учнів із закінченням навчального року. Також із вітальним словом виступила директор закладу Віта Лисенко.

Традиційно, свято останнього дзвоника супроводжувалося виступами талановитих дітей. Хлопці й дівчата співали, танцювали, декламували тематичні вірші.

Свято виявилось яскравим і принесло багато вражень усім учням, батькам, педагогам, а особливо випускникам. Тому що саме вони залишають тихий та безтурботний берег країни дитинства та юності. Ми вітаємо їх та бажаємо успіхів у дорослому житті.

Переглядів: 201 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar