6:58 PM
Об’їзд закладів загальної середньої освіти Бобровицької ОТГ

Відповідно до наказу відділу освіти Бобровицької міської ради від 22.06.2021 року № 78 «Про підготовку закладів та установ освіти до роботи у 2021-2022 навчальному році та осінньо-зимовому періоді» 10 серпня 2021 року відбувся об’їзд закладів загальної середньої освіти Бобровицької ОТГ.

Завітавши до Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, комісією було оглянуто класні кімнати, спортивний зал, навчальні кабінети, їх матеріально-технічне забезпечення, обстежено санітарний стан їдальні.

За результатами об’їзду було встановлено, що в нашому закладі створені  умови для комфортного та безпечного навчання та виховання здобувачів освіти в 2021-2022 навчальному році. Також заклад відповідає санітарно-гігієнічним нормам, має достатнє матеріально-технічне забезпечення для початку нового навчального року та успішного проведення освітнього процесу.

Слід зазначити, що за період літніх канікул за кошти батьків та відділу освіти Бобровицької міської ради в закладі були проведені поточні ремонти.

Дякуємо адміністрації, працівникам Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, батькам та міській раді, що доклали максимум зусиль, щоб створити  умови для комфортного навчання здобувачів освіти в 2021-2022 навчальному році.

Переглядів: 125 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar