7:03 PM
Новий кабінет географії

Ура! Гарна новина! Уже з початку навчального року здобувачі освіти нашого закладу зможуть займатися в новому та сучасному кабінеті географії.

Природничі науки настільки яскраві, що потребують максимум інтерактивності в навчанні, наочної подачі матеріалів і демонстрації зразків та колекцій. Якісне наповнення кабінету географії – першочергове завдання навчальних закладів.

Тому з державного бюджету було виділено кошти на закупівлю обладнання для кабінету географії Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1. Тепер кабінет забезпечений технічними засобами навчання: ноутбуком, інтерактивною дошкою, фабрикою друку, документ-камерою та Інтернетом, що дасть змогу запроваджувати в освітній процес інноваційні методи навчання. Також у кабінеті є все необхідне для проведення якісного уроку: прилади, колекції, гербарії, моделі та глобуси.

Сподіваємось, що навчання буде ще успішнішим, а зацікавленість та мотивація здобувачів освіти до вивчення курсу географії в школі буде вищою, адже тепер учителі та учні зможуть працювати в сучасному кабінеті, де оптимально поєднано використання всіх видів навчального-методичного забезпечення та технічного обладнання.

 

Переглядів: 122 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar