8:59 AM
Екскурсія до музею популярної науки і техніки "Експериментаніум"

24 травня учні 5-В та 6-В класів разом з класними керівниками (Ганжою О. О., Мартовою Н. В.) відвідали музей популярної науки і техніки "Експериментаніум" у м.Києві.
Музей популярної науки і техніки «Експериментаніум» − місце, де наука стає цікавою!
Музей «Експериментаніум» – це навчально-розважальний центр для дітей та дорослих. Постійна експозиція Музею «Експериментаніум» налічує більше 250 інтерактивних експонатів і присвячена механіці, оптиці, електриці, магнетизму і акустиці. Окрім цього, в ньому є анатомічний відділ, відділи «Таємниці води» та «Новітні технології». Також у Музеї ви знайдете оптичні ілюзії, головоломки, лазерний і дзеркальний лабіринти.
Діти мали змогу ввімкнути, розгорнути, повернути. штовхнути, натиснути всі об'єкти, які були в музеї. В результаті цього вони бачили як працює той чи інший фізичний закон, вивчений в школі.
Також учні були присутніми та взяли активну участь в хімічному "Реактив шоу". Вони отрмали відповіді на багато різних запитань: чи може бути лід «сухим», або як влаштувати димову завісу; чому рідина змінює колір від одного твого подиху; від чого вибухає кулька в руках Професора хімії, і як він приборкує вогонь у своїй долоні.
Діти отримали океан позитивних емоцій. І закінчили це незвичне шоу та екскурсію словами "Наука рулить!"

Переглядів: 190 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar