2:03 PM
До уваги учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання!!!! Важлива інформація!!!

У зв’язку з епідемситуацією та рішенням центру оцінювання якості освіти пробне зовнішнє оцінювання в Чернігівській області  перенесено на 24 квітня 2021 року.

Учасники Чернігівської області, для яких тестування буде перенесено на 24 квітня, зможуть занести свої відповіді на тест, на який вони були зареєстровані, з 24 до 28 квітня.

Результати пробного тестування (за шкалами 1-12, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Відеокоментарі до завдань тестів будуть доступні 11 квітня.

Просимо учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціонування, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

У разі, якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповідні до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

ВАЖЛИВО:

Що має знати учасник пробного ЗНО:

  • 24 квітня з’явитися на пункт тестування з 10.00 до 10.50.
  • учасники, які запізнилися, до пункту пробного ЗНО не допускаються. Однак вони після завершення тестування можуть отримати зошити та бланки відповідей;
  • із собою мати оригінал  документу, що посвідчує особу; запрошення-перепустку (копії не дають права на допуск до пункту тестування); 2 ручки з чорнилом чорного кольору; прозору  пляшку води  без етикетки;
  • особисті речі можна буде розмістити в спеціально відведеному місці в кожній аудиторії;
  • учасника не допускають до пункту пробного ЗНО, якщо в нього виявлено небезпечні предмети та/або речовини, що можуть створити загрозу життю і здоров’ю інших учасників, перешкоджати проведенню пробного зовнішнього оцінювання;
  • в аудиторіях пункту пробного ЗНО може бути проведено контроль за дотриманням учасниками вимог щодо заборони мати при собі засоби зв’язку , пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими технічних засобів чи пристроїв, за допомогою металодетектора. Якщо в учасника будуть виявлені вищезазначені предмети, учасник автоматично припиняє тестування і залишає пункт тестування;
  • у разі епідеміологічних обмежень пункт тестування буде забезпечений  антисептичними засобами, але учасників просимо протягом усього періоду оцінювання перебувати у масках, мати маленькі дезінфектори, дотримуватися соціальної дистанції із іншими учасниками тестування.

Усім учасникам пробного ЗНО бажаємо здоров’я та наполегливості!

Переглядів: 141 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar