8:08 PM
ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013 року. Цього дня вшановується патріотизм і мужність громадян, які  віддали своє життя заради вільної України, захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір.

З метою  сформувати у школярів ціннісне ставлення до України,  виховувати патріотів та громадян готових захищати свою Батьківщину, а також  розвивати в учнів почуття національної самосвідомості та громадянської активності  в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 протягом тижня згідно з планом було проведено ряд тематичних заходів: відеолекторії «День Гідності та Свободи», «Майдан, шлях до свободи», випущено тематичну газету органу учнівського самоврядування ТЕМП та оформлено інформаційну вітрину до цього дня, флешмоб  "Україна в наших серцях", тематичні виховні години "Україна - країна нескорених!".

Україна - територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках. Це було важке випробування для нашої держави, але українці довели свою любов до країни, честь і мужність. Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашого краю. Давайте зберігати і оберігати цей скарб! А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас. З Днем гідності та свободи!

           

Переглядів: 137 | Додав: школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar